Tietoa meistä

VISUALISTIT RY:N HALLITUS 

1. Virve Arvola, puheenjohtaja 
Tilasuunnittelija, myymälämuotoilija ja vm-kouluttaja. Nauttii kun saa venyttää markkinoinnin ja mainonnan rajoja, tykkää poiketa tutusta ja turvallisesta. Tekee intohimotyötään yrittäjänä ja vm-kouluttajana. 
Motto: "Epäonnistuminen on vain uusi onnistuminen valepuvussa"

2. Sanna Toijala, varapuheenjohtaja
VM-aktivisti ja "Lokakuu on Visukuu"-kampanjan äiti. Suurin intohimo kohdistuu näyteikkunoihin, mutta syttyy myös messuista ja pop-upeista. Opettaa päätyökseen visua Valkeakosken ammattiopistossa. 
Motto: "Don't think outside the box. Get rid of the box." 

3. Eeva Rantala, sihteeri 
Pitkän linjan ammattilainen ja kaupan alan moniosaaja. Syttyy koulutustöistä ja on omimmillaan myymälähaasteissa - hahmottaa kokonaisuudet nopeasti ja rakentaa selkeitä kaupallisia esillepanoja. 
Motto: "Rohkeutta epäonnistumisenkin uhalla."


4. Outi Manninen
Visuaalisen myyntityön lehtori, Skills Finlandin lajipäällikkö ja huippuvalmentaja lajissa Visual Merchandising. Toimii myös MABD Oy:n yrittäjänä. Rakastaa opetustyötä ja kouluttamista niin tutkintoon johtavissa koulutuksissa, lyhytkursseissa kuin yrityskoulutuksinakin. Haluaa sytyttää intoa ja antaa osaamista visuaalisen markkinoinnin toteutuksiin. 
Motto: "Visual branding is more than you can see." 

5. Hanna Roos
Visualisti ja rohkea yhdistysaktiivi. Nauttii suunnittelutyöstä, kädenjäljestä ja värien käytöstä. 
Motto: "It's not about the ideas. It's about making ideas happen."
-Scott Belsky 


6. Heidi Lehto
Visualistiyrittäjä ja pitkän linjan ammattilainen. Toimii erilaisissa hankkeissa ja projekteissa, ja luonut muun muassa "Ihanat putiikit"-brändin Jyväskylään. Syttyy kaupunkielämyksistä ja haluaa auttaa kivijalkaliikkeitä kehittymään uusien toimintasuunnitelmien avulla. 
Motto: "Ennemmin överit kuin vajarit"


7. Tiina Saine
Pitkän uran myymäläsuunnittelun parissa tehnyt rautainen ammattilainen ja visuaalisen markkinoinnin moniosaaja. Innostuu ihmisten kanssa työskentelystä ja uusista haasteista. 
Motto: "Mahdottomia projekteja ei olekaan."


8. Sari Waldén
Visuaalinen markkinoija ja innovaattori. Syttyy uusista myymälämarkkinoinnin trendeistä ja kouluttamisesta. 
Motto: "Luovuutta on saada aikaiseksi asioita joista muut nauttii."
- Lauri Tähkä 


9. Wilhelmiina Perttula
Myymälämaailmassa pitkän uran tehnyt markkinoinnin moniosaaja. Nauttii myymälämuutoksien toteutuksista, näyteikkunoiden rakentamisesta ja myymälän ilmeen muutoksista. 
Motto: "Käsityö on mieluinen mauste elämän yksitoikkoisuudessa."
Käsityö = visu ja kaikki siihen viittavat asiat 


10. Tuula Nieminen, varajäsen 
Visualisti, vm-opettaja ja tietokirjailija. On kiinnostunut brändin syvimmästä olemuksesta, liikeidean perustamisesta yritysilmeeseen ja sen rakentamisesta visuaalisin elementein alusta loppuun. 
Motto: "Asioilla on tapana järjestyä."