Tietoa meistä

VISUALISTIT RY:N HALLITUS 

1. Virve Arvola, puheenjohtaja 
Myymälämuotoilija ja VM-kouluttaja. Nauttii kun saa venyttää markkinoinnin ja mainonnan rajoja, tykkää poiketa tutusta ja turvallisesta. Syttyy trendeistä. Tekee intohimotyötään yrittäjänä ja visuaalisen markkinoinnin kouluttajana. 
Motto: "Epäonnistuminen on vain uusi onnistuminen valepuvussa."

2. Sanna Toijala, varapuheenjohtaja
VM-aktivisti ja 'Lokakuu on Visukuu' -kampanjan äiti. Suurin intohimo kohdistuu näyteikkunoihin, mutta syttyy myös messuista ja pop-upeista. Opettaa päätyökseen visua Valkeakosken ammattiopistossa. 
Motto: "Don't think outside the box. Get rid of the box." 


3. Liisa Hyyrynen, sihteeri 
Plantagenin visuaalinen markkinoija, työskentelee ketjuohjeistuksen ja myymäläkonseptien kehittämisen parissa. Rakastaa haasteiden ratkomista ja palapelin palasten kohdalleen loksauttamista, ja nauttii esillepano-ohjeistuksien ja myymäläpohjien suunnittelusta. 
Motto: "Do what you love and love what you do."


4. Outi Manninen
Visuaalisen myyntityön lehtori, Skills Finlandin lajipäällikkö ja huippuvalmentaja lajissa Visual Merchandising. Toimii myös MABD Oy:n yrittäjänä. Rakastaa opetustyötä ja kouluttamista niin tutkintoon johtavissa koulutuksissa, lyhytkursseissa kuin yrityskoulutuksinakin. Haluaa sytyttää intoa ja antaa osaamista visuaalisen markkinoinnin toteutuksiin. 
Motto: "Visual branding is more than you can see." 


5. Heidi Lehto
Visualistiyrittäjä ja pitkän linjan ammattilainen. Toimii erilaisissa hankkeissa ja projekteissa, ja luonut muun muassa 'Ihanat putiikit' -brändin Jyväskylään. Syttyy kaupunkielämyksistä ja haluaa auttaa kivijalkaliikkeitä kehittymään uusien toimintasuunnitelmien avulla. 
Motto: "Ennemmin överit kuin vajarit."


6. Tiina Saine
Pitkän uran myymäläsuunnittelun parissa tehnyt rautainen ammattilainen ja visuaalisen markkinoinnin moniosaaja. Innostuu ihmisten kanssa työskentelystä ja uusista haasteista. 
Motto: "Mahdottomia projekteja ei olekaan."


7. Mikael Hiltunen
Visualisti ja 'Visu Award 2022, Vuoden tulokas' -voittaja. Nauttii kuvapankkien työstämisestä, myymälän ylläpidosta ja näyteikkunoiden rakentamisesta. 
Motto: "Olet mitä uskot itsesi olevan." 


8. Annakaisa Koskinen
Työskentelee Alkon brändimarkkinointitiimissä. Asiakasviestinnän ammattilainen, joka syttyy kivijalkamyymälän visuaalisista ratkaisuista, asiakaskokemukseen vaikuttamisesta ja asiakkaan inspiroimisesta. 
Mottona puhuttelevat elämänviisaus: 
"Things don't happen to you, they happen for you." 


9. Maiju Lampi 
Yrittäjä, julkitilasuunnittelija ja visionääri. Sydäntä lähellä on Pop-up-myymäläkulttuurin kehittäminen Suomessa ja koko alan kuljettaminen uuteen aikakauteen. 
Motto: "Vain mato ei voi kaatua."