Tietoa meistä

VISUALISTIT RY:N HALLITUS 

1. Virve Arvola, puheenjohtaja 
Myymälämuotoilija ja VM-kouluttaja. Nauttii kun saa venyttää markkinoinnin ja mainonnan rajoja, tykkää poiketa tutusta ja turvallisesta. Syttyy trendeistä. Tekee intohimotyötään yrittäjänä ja visuaalisen markkinoinnin kouluttajana. 
Motto: "Epäonnistuminen on vain uusi onnistuminen valepuvussa."

2. Sanna Toijala, varapuheenjohtaja
VM-aktivisti ja 'Lokakuu on Visukuu' -kampanjan äiti. Suurin intohimo kohdistuu näyteikkunoihin, mutta syttyy myös messuista ja pop-upeista. Opettaa päätyökseen visua Valkeakosken ammattiopistossa. 
Motto: "Don't think outside the box. Get rid of the box." 
 

3. Liisa Hyyrynen, sihteeri 
Plantagenin visuaalinen markkinoija, työskentelee ketjuohjeistuksen ja myymäläkonseptien kehittämisen parissa. Rakastaa haasteiden ratkomista ja palapelin palasten kohdalleen loksauttamista, ja nauttii esillepano-ohjeistuksien ja myymäläpohjien suunnittelusta. 
Motto: "Do what you love and love what you do."


4. Heidi Lehto
Visualistiyrittäjä ja pitkän linjan ammattilainen. Toimii erilaisissa hankkeissa ja projekteissa, ja luonut muun muassa 'Ihanat putiikit' -brändin Jyväskylään. Syttyy kaupunkielämyksistä ja haluaa auttaa kivijalkaliikkeitä kehittymään uusien toimintasuunnitelmien avulla. 
Motto: "Ennemmin överit kuin vajarit."
 

5. Mikael Hiltunen
Visualisti ja 'Visu Award 2022, Vuoden tulokas' -voittaja. Nauttii kuvapankkien työstämisestä, myymälän ylläpidosta ja näyteikkunoiden rakentamisesta. 
Motto: "Olet mitä uskot itsesi olevan." 
 

6. Maiju Lampi 
Yrittäjä, julkitilasuunnittelija ja visionääri. Sydäntä lähellä on Pop-up-myymäläkulttuurin kehittäminen Suomessa ja koko alan kuljettaminen uuteen aikakauteen. 
Motto: "Vain mato ei voi kaatua."
 

7. Laura Rüüberg
Visualisti sekä hää- ja tapahtumasuunnittelija. Opiskellut tapahtumien somistusta muun muassa IWED- Event Design Schoolissa Los Angelesissa. Intohimona on luoda elämyksellisiä tapahtumia ja näyttäviä visuaalisia ratkaisuja erilaisiin kuvauksiin. 
Motto: "Stop trying to fit in, when You were born to stand out"
 

8. Teia Hirsimäki 
Ruohonjuuren lippulaivamyymälän visualisti, nauttii näyteikkunoiden ja esillepanojen suunnittelusta ja erityisesti luovasta toteuttamisesta. 
Motto: "When nothing goes right, go left!"
 

9. Anna Santavuori 
Partioaitan visuaalinen markkinoija, työskentelee markkinoinnin ja oston tiimin rinnalla ohjeistaen, kouluttaen ja kuvauksia pyörittäen. Visuaalisessa markkinoinnissa inspiroituu mahdottomista mahdollisuuksista, näkee totutun yli. 
Motto: "Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving." - Albert Einstein
 

10. Silja Rytilahti 
Visualisti ja yrittäjä, jonka isoin kutsumus on oppia ymmärtämään ihmisten ostokäyttäytymistä, kokemusta ja tapoja, jotka vaikuttavat myynnin edistämiseen. 
Motto: "See possibility everywhere."