Trendiennustekoulutus / Urban View

  • to 1.12.2022
  • Webinaari

Urban View:n trendiluento on visuaalisesti vahva suomenkielinen yhteenveto kansainvälisten trenditoimistojen ennusteista. Se tarjoaa katsauksen kaupallisiin trendeihin ja esittää makrotrendejä visuaalisten teemojen taustalla.

Kokonaisuus muodostuu neljästä makrotrendeihin pohjautuvasta teemasta, joita tarkastellaan käytännönläheisesti ja monialaisesti. Teemat havainnollistetaan runsaan kuvamateriaalin ja värikarttojen, materiaali-innovaatioiden sekä edelläkävijäesimerkkien avulla.

Voit inspiroitua ja vahvistaa näkemyksiäsi kauden trendeistä sekä pohtia, mitä trendisuuntauksia hyödyntää vuonna 2024. Luento toimii suunnittelutyön ja tulevaisuusennakoinnin tukena kaikille luovien alojen ammattilaisille.

Urban View tarjoaa 2024 Trendiluennon Visualistit ry:n jäsenistölle ja yritysyhteistyökumppaneille etuhintaan 70 € + alv. (normaalihinta 80 € + alv.) Alennukseen oikeuttava etukoodi on lähetetty Visualistit ry:n jäsenistölle marraskuun uutiskirjeessä. 

Online-luento on katsottavissa:
1.12.2022 klo 00.00-23.59
Ilmoittautuminen: Urban View:n sivuilla 
tai sähköpostitse: info@urbanview.com

Muista käyttää verkkokaupassa alekoodia, jolloin saat verkkokaupan kassalla alennetun hintaisen lipun. Verkkokaupassa voi maksaa laskulla tai maksukortilla. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse - muista tuolloin mainita samainen alekoodi. Sähköpostitse tulleet ilmoittautumiset maksetaan laskulla.

Huomioithan, että mikäli osalllistut luennolle yrityksen edustajana henkilökunnan kanssa, kukin osallistuja tarvitsee oman lipun.