BLOGI

SIGN, PRINT & PROMOTION

Toukokuun 18. - 19.päivä järjestetään Sign, Print & Promotion-messut Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on suunnattu graafisen ja visuaalisen viestinnän sekä pakkaus- ja promotuotealan ammattilaisille.

Visualisteille vierailu Sign, Print & Promotion -messuilla on uniikki mahdollisuus nähdä alan uutuudet ja trendit sekä verkostoitua ammattilaisten kanssa. Kaksipäiväisillä messuilla on kymmenittäin näytteilleasettajia, ajankohtaisia seminaaripuheenvuoroja, printin uusia tuotantomahdollisuuksia ja materiaaleja. Inspiraatio on taattu. 

Kuvat aiemmilta Sign, Print & Promotion-messuilta. 

3.3. VISUALISTIT RY:N VUOSIKOKOUS JA TRENDIKATSAUS 

Visualistit ry:n vuosikokouksessa luotiin katsaus tuleviin trendiennusteisiin, syvennyttiin tarkastelemaan yhdistyksen toimintaa kuluneen vuoden ajalta, ja vaihdettiin ideoita ja ajatuksia toiminnan kehittämisestä. 
Uusi kausi, uudet kujeet! Järjestäytymiskokous järjestetään huhtikuussa Jyväskylässä, jonka jälkeen esittelemme teille uudet hallituksen jäsenet ja visiomme tulevaan vuoteen. 

Visualistit ry:n trendiennustekooste, togetherness

KIVIJALAT KUNTOON!


Visualisti Heidi Lehto on koostanut jyväskyläläisille kivijalkamyymälöille visuaalisen markkinoinnin merkitystä avaavan oppaan. ”Kivijalat kuntoon!”- hanke kehitti kivijalkamyymälöiden julkisivujen visuaalisuutta, ja siihen analysoitiin 140 liiketilaa kuluttajan näkökulmasta. Tuloksien pohjalta laadittiin julkaisu, joka esittelee liikkeiden hyviä oivalluksia, antaa uusia ideoita ja tietoa, ja kannustaa visuaalisen markkinoinnin hyödyntämiseen. Hankkeen rahoituksessa oli mukana Keski-Suomen liitto. 

Tutustu verkkolehteen täältä. 

Heidi Lehto on tehnyt pitkäjänteistä työtä visuaalisen markkinoinnin tunnettuuden ja arvostuksen lisäämiseksi. Hänen yrityksensä Sisustuskärpäsen nettisivuihin pääset tutustumaan täältä.